Over mij

Mi chiamo Nathalie Verrips, geboren op 26 september 1969 in hartje Rotterdam waar ik tot mijn 40ste met veel plezier gewoond heb.
Mijn achtergrond is vrij divers maar het heeft altijd met mensen te maken gehad. Persoonlijk contact en iets voor een ander betekenen zie je ook terug in wat ik gedaan heb. Zo ben ik sociaal dienstverlener, P&O adviseur geweest en heb ik een eigen praktijk als Leefstijlcoach gehad en nu ben ik de trotse eigenaresse van de Luxe B&B Casa Vaniglia in Le Marche - Italië.

Toen ik in 2009 voor de liefde naar Gelderland vertrok, voelde dat voor mij als een emigratie. Niet wetende dat ik een aantal jaren later, ook echt zou gaan emigreren en wel naar Italië. Ondanks dat ik een stadse ben, houd ik er enorm van om in de natuur te zijn. En dat kon daar in Gelderland en het werd helemaal super toen we een hond namen. Iets wat ik altijd al graag gewild had, maar eerder niet kon. Je kon mij, samen met de hond dagelijks vinden al wandelend in de bossen of langs de uiterwaarden.

Maar toen ging het roer om!
Mijn partner Hans en ik waren al vaker op vakantie geweest in de Dolomieten en Toscana. In maart 2015 hadden we het plan opgevat om naar Le Marche – Italië te gaan. We gingen onderzoeken of er misschien een leuk klein huisje te koop zou zijn, wat we dan in de zomervakanties konden gaan opknappen. Eenmaal aangekomen in Le Marche voelden we ons gelijk thuis. Dit hadden we nog niet eerder meegemaakt, terwijl we allebei al heel veel gereisd hadden. Toen we dit huis zagen waren we opslag verliefd. Alleen was het geen klein huisje, maar een behoorlijk groot casco huis. Geen ramen, deuren, water en elektra, alleen maar muren en een dak. Maar wauw, wat een prachtige plek en een geweldig uitzicht en wat een rust.
Zo ontstond het idee om er een B&B van te maken, met het doel om ook anderen van dit moois te kunnen laten genieten. En zo startte officieel in augustus 2016 het project “van een casco huis naar vakantiehuis Casa Vaniglia".

Vanaf de start van het project heb ik voornamelijk in Italië gewoond om de taal te leren, het project te volgen en te helpen met de verbouwing. Omdat het een casco huis was kon ik er niet wonen en heb ik in een dorpje verderop Poggi Cupro een appartementje gehuurd. Het was best een pittige tijd zeker ook omdat Hans er niet altijd kon zijn en veel reisde tussen Italië en Nederland. Dit is nog steeds zo en daarom run ik de B&B en stel ik mij aan jullie voor.

Na jaren van verbouwen was ik ontzettend blij en trots dat de deuren open konden voor de gasten in het voorjaar 2020. Er waren al aardig wat boekingen maar helaas gooide het Covid 19-virus roet in het eten.
Later in het seizoen heb ik gelukkig toch nog gasten kunnen ontvangen en daar heb ik enorm van genoten en zij ook. Wat was het fijn om te horen dat ze zich gelijk thuis voelden en te zien dat ze genoten van de mooie omgeving en mijn gastvrijheid. Sommige gasten vonden het hier zo fijn, dat ze dagen bij de B&B bleven relaxen, anderen boekten gelijk hun volgende vakantie. Een mooier compliment kan je toch niet krijgen.

Heb jij ook zin gekregen om er even helemaal tussenuit te gaan en je op te laden onder Italiaanse zon? Dat kan, bij Casa Vaniglia logeer je in luxe op een unieke plek, middenin de natuur in het boerenland, ver weg van het massatoerisme. Hier in Le Marche beleef je nog het pure authentieke Italië met zijn vele pittoreske dorpjes waar je nog voor een schappelijke prijs kan eten en drinken. Nieuwsgierig geworden in welke accommodaties jij bij mij kan logeren?

Je bent van harte welkom en ik kijk er naar uit om samen mooie herinneringen te maken.

A presto Nathalie

Mail ons

Adres

Contrada Canali 2
62021 Apiro (MC)
Le Marche, Italië
+31 623555220
+39 3883992602
info@casavaniglia.com
Webdesign: Beeldende Zaken | Fotografie: Rob Rotgers Fotografie | Technische realisatie: Dendicate